Els meus records del Liceu. Presentació.

Quan un porta tants anys anant al Liceu, un recorda moltes coses que formen part de la  història del Liceu, la d’aquelles persones que s’estimen el Teatre i han vist l’òpera des de la passió i a vegades, amb incomoditat, però sempre amb alegria. Per aquestes persones vaig voler escriure les meves vivències i fer comentaris sobre les representacions des del meu inici al Teatre la temporada 1952-53, i és una revista del meu barri, “La Fada de Sarrià”, la que m’ha permès de fer-ho, donant-me l’espai necessari.

En saber-ho, alguns membres de la Junta de la Associació van creure que eren uns records interessants per divulgar a la pàgina web, ja que aquests records formen part de la vida de molts de nosaltres. Jo no tinc cap problema, tot al contrari, però l’experiència m’ha ensenyat que és bo puntualitzar algunes idees.

És sabut que quan algú publica un article o llibre assumeix que és una persona més o menys pública i per tant, el que diu pot ser objecte de crítica; per aquesta raó, accepto les que puguin haver-hi sobre els meus escrits (com ja he fet amb la meva tasca de crític durant molts anys) i només demano que aquestes siguin constructives.

És molt fàcil dir “jo sé més”, o “això és molt dolent”, sense haver-se mullat escrivint. A algú li estranyarà el meu preàmbul, però vaig tenir un parell de males experiències quan vaig publicar el llibre sobre Manuel Ausensi (de persones que tenien més interès en valorar els errors humans que la feina feta) que han fet que em decideixi a descriure-ho.

Per descomptat, agrairé els comentaris de bona fe i les opinions honrades i també que les persones s’animin a fer la seva pròpia versió dels records, i com diu aquell refrany “Entre tots ho farem tot”, és a dir, moltes petites històries poden fer conèixer aquesta part de la història des dels pisos alts.

Gràcies a tots per gaudir de la vostra amistat i per les interessants discussions que hem tingut, mentre defensàvem la nostra postura amb força però democràticament i acceptàvem opinions diferents.

Albert Vilardell

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Canal de YouTube de l'Associació

***Video not found***
Duration: 0
Date: November 30, -0001
Views: 0

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .